Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

Nu in:

Was in:

En nog

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Nena via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 24-08-2016 Dutch girls go ... (3)
  • 18-08-2016 Torenberg-girls ... (2)
  • 27-08-2015 Cuba libres, ... (0)
  • 03-07-2015 De indoctrinatie ... (1)
  • 16-07-2014 Back ho.....Ow ... (1)

Statistieken

Dit dagboek is 80527 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag and paradise it is...:)

Toon op kaart

19 mei 2014 | Door: nena93

Aantal keer bekeken 249   Aantal reacties 4   Santa Cruz, Verenigde Staten
a A

and paradise it is...:)

Sinds mijn laatste update hebben we lekker gerelaxt, heel veel gerelaxt. Het hostel waar we in terecht kwamen was echt fantastisch. Er hing een hele gemoedelijke gezellige sfeer, iedereen zat met elkaar te kletsen in de tuin en de woonkamer. Het duurde dan ook niet lang voordat we een uitnodiging ontvingen voor een feestje, wat we natuurlijk kei gezellig vonden! De eigenaar van het hostel gaf een feest met dj’s lichtshow alles erop en eraan. Letterlijk heel het hostel ging dus nadat we binnen no time een plekje in een van de auto’s hadden bemachtigd en waren we ready to go! Wat volgde was een van de gezelligste/grappigste/vreemdste feestjes waar ik ooit was geweest, very USA hippie stijl, compleet met een yoga-poses battle in een prachtige grote villa in de natuur. Met zere voetjes van het dansen en tamar met zere handjes van de hond knuffelen gingen we met een big smile naar huis. De rit was iets minder prettig aangezien er per auto zon 8 man in werden gepropt wat inhield dat ik op de middenconsole zat van een (ja pap sorry, jeep…) met mijn hoofd uit het dakraam. Mijn haar werd er niet beter op en ik voelde me net lassie maar grappig was het zeker. De dagen daarna waren gevuld met zonnen, uitkateren, Disney films kijken wat heel het hostel enthousiast maakte en lekker eten.
Helaas waren we op een dagje zonnen iets te fanatiek, rood als kreeftjes kwamen we terug. Viel wel mee dachten we, maar tja… hoe later het werd hoe erger het werd. Het rode gebied strekte zich uit tot mijn kont, rug, been, voorhoofd en buik compleet met de nodige blaren hier en daar. Aaauuwww….. Tamar zag ook steeds roder en het smeren van after sun begon, uren en liters lang. Heel het hostel was inmiddels bekommert over mijn been en bil aangezien ik alleen op mijn rug kon zitten met een snelheid van een vrouw van 150. Alle middeltjes van Japan tot Zwitserland heb ik geprobeerd, de een wat beter als de ander ;) maar met de nodige bakken ijs en chocolate chip cookies voelde ik me beter.
En als een geschenk uit de hemel bleek die avond dat de eigenaar airco in onze kamer had geïnstalleerd, yess!!! Slapen met minder dan 30 graden oh yeah baby! Na nog een dagje film opvoeding, ik had forrest gump nog nooit gezien, die ik overigens ademloos heb gekeken woow, waren we weer uitgenodigd voor een feestje die avond. Met een hoop andere Nederlanders stapte we in een taxi op naar een oldschool College-party. Eenmaal daar liepen honderden zatte jongen over de straat, het was net carnaval in Eindhoven. Waar we helaas niet over nagedacht hadden is dat veel zatte jongeren ook zorgt voor veel politie. In een keer stond er een enorme slecht gezinde politie man voor mijn neus die met een strenge blik keek naar mijn hand, waar een blikje bier in geklemd was, shiiiiittttt…. Na de bevestiging dat ik nog geen 21 was begon hij streng in zijn walkietalkie te brabbelen, damn dit is niet goed. Elke update probeerde ik door te signen met oogsignalen aan tamar aan de andere kant van de straat, niet erg succesvol kan ik zeggen. Na het langste kwartier van mijn leven besloten ze het bij een boete te laten, aangezien ik nog nuchter was, thank god! Naja thank god, ik had wel een dikke vette boete in mijn zak maarja.
De volgende dag met mijn backpack die kilo’s zwaarder leek door de boete waren we klaar om verder te gaan. We hadden geregeld dat we een huurauto konden delen met een Braziliaanse jongen uit het hostel al the way up to santa cruz. De eerste dag genoten we van prachtige uitzichten, watervallen, enorme redwood bomen, idyllische rivieren en higway 1, de gaafste snelweg die ik ooit heb gezien. Wat gegeten in monterey en alleen nog ff een hotelletje zoeken…… Helaas werd deze ff weer een klassieke ff uit onze reis, een paar uur lang… Heel monterey zat vol door een Ferrari race en graduation day, shit wat nu. Uiteindelijk vonden we een mega crappy maar lekker goedkoop motelletje een stadje verder en we sliepen als roosjes. De volgende dag reden we naar santa cruz, woow wat een fantastisch stadje. Er hangt een heerlijk relaxte sfeer met veel surfers gezellige restaurantjes en een prachtig strand. Dus hebben we besloten om hier te blijven, 6 daagjes lang. Ik weet een ding zeker, wij gaan hier samen optimaal genieten, bruin bakkend (niet rood:S) op het strand. This is Holiday!

Xxx Hugs and Kisses from Santa cruz!

Tags: strand, zon, verbrand, boete, politie

Reageren
Vorige bericht » « Volgende bericht

Reacties (4)

19 mei 2014 22:33 | Door: Helmine

Zo nena, wat een belevenissen !! Geweldig. Schrijf maar vlug weer. Ik kijk er naar uit.
Fijne vakantie nog. Xxxxx

20 mei 2014 13:01 | Door: Chris

De humor ligt nu even op het strand begrijp ik...?

Veel plezier meiden!

20 mei 2014 13:26 | Door: Mama

Ik hoop echt dat het meevalt die boete! Nou ja dat gezuip is in ieder geval afgelopen ha ha... Je hebt het niet van een vreemde. Lekker genieten van het mooie weer en het strand. Super en je hebt ook geen last van je vader die na 1 uur het strand al weer zat is. xxxxxxxx Belin

21 mei 2014 11:44 | Door: Oma

Hallo Nena,M et volle belangstelling je verslag gelezen.Je beleeft nog eens wat.Maureen gaat trouwen,erg leuk voor haar.De vakantie,was erg fijn,prachtig weer.Wat leuk,dat je vriend overkomt,geniet er maar van,Nu ik ga eindigen ,Heel veel liefs een kus van Oma Jeanne